Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Interjúk

Helloka! Egy interjút olvashattok el amelyet forgattunk bellaával és edwardal vagyis Kristennel és Robertell. Ha nemétred hogy hogy. Semibaj..ezvan. mi.: Sziasztok! Egy interjút forgatnánk veletek. Mit szóltok hozzá? Kristen.: Én benne vagyok. Robert.: Ha kristen szeretne akkor én is benne vagyok. Hissz rá és az az ebéd. mi.: visszatérve az ebédhez. Eggyütt szoktatok ebédelni. És hol? Robert.: Igen eggyütt szoktunk hisz amikor például az eclipse-t forgattuk alig volt idő enni és már volt úgy hogy az ebédet elhaléasztottuk este 9-re vacsorára pedig nem ettünk semmit. Ezeken a napokon már nagyon ki voltunk. mi.: Kristen? kristen.: Fuhh már én is ki voltam akadva amikor egész nap nem ettem semmit és a forgatásokon csak egy alma jutott be a számba az is a fimben. A Huedra kill live restaurant-ba szktun enni. Ott igazán jó a kaja. Robert.: Bár te Kristen nem is panaszkodhatsz hisz amikor az ebédlőbe vagyunk alig eszel akkor is valamit. kristen.: Hát igen..ha már az ember nem eszik semmit sokáig akkor hozzászokik a gyomra Robert.: De azért nekem esténkén miután hazaértünk befért a számba egy kis torta. mi.: Milyen volt az alkonyat fimet forgatni? Kristen.: Nagyon jó volt szerintem. nagyon élvezetesen adta elő Robert vagyis Edward a dolgokat. És tényleg nagyon hihető volt Robert.: Azért Bella sem volt rossz. Sokat nevettünk. pl.: amikor bézbóllosztunk akkor nem fordultam a kamera felé mert elkapott a röhögő görcs. De végül nem lehetett észrevenni. Kristen.: Valóban, de én már éhes vagyok. Szóval mi megyünk is! Robert.: Fuhh én is éhes vagyok. mi.: Köszönjük az interjút! KB.: ENNYI VOLT SZERINTEM ARANYOSAK VOLTAK! jÖVŐHÉTEN is Kristen-t és Rob-ot KÉRDEZÜK KI.

Noshát ittvan az új interjú.

 

Kristen Stewart

 

 

Az Alkonyatról...

"Az Alkonyat a világ rendjéről és az élet értelméről szól. Ezt elmesélheted egy klisékkel teli, felszínes, lapos történetben, de (ahogy ebben az esetben is), kihozhatsz belőle egy bájos szerelmi történetet is."

 

 

A filmkészítésről...

"Nem akarok sem csak gyerekeknek való filmekben játszani, sem csak felnőtteknek valókban."

 

 

 

Az Alkonyatbeli karakteréről, Belláról...

"Az emberek különösen szeretik őt, de fogalma sincs róla, hogy miért. Aztán szerelmes lesz egy vámpírba. Amit igazán szeretek ebben a filmben, az az, hogy a szereplők egész egyszerűen rendkívüliek."

 

 

 

A 2002-ben forgatott filmjéről, a Pánikszobáról, és Jodie Foster-ről...

"Amikor megkaptam a Pánikszoba egyik főszerepét, azt gondoltam: "Ó, Istenem, ez óriási! Sőt, még annál is több!" Teljesen ki voltam borulva miatta."

 

 

 

A Pánikszoba forgatása ideje alatt tartó pizsamaviselésről...

"Négy hónapig pizsamát hordani? Furcsa volt, de kényelmes."

 

 

A kezdetekről...

"Úgy 10 éves koromban egy iskolai előadáson kellett szerepelnem, de nem nagyon akaródzott. Azonban mindenkinek csinálnia kellett, úgyhogy nem volt választásom. Egy tehetségkutató is látta a darabot, és később munkát ajánlott. Vicces, mert mindig színészi karrierről álmodoztam. De azt nem gondoltam volna, hogy mozifilmekben játszhatok."

 

 

A színészetről...

"Nagyon szeretem csinálni, mert imádok történeteket elmesélni. Olyan filmekben szeretek játszani, amiknek rendkívüli mondanivalója van. Nem igazán izgat, hogy "Hollywood-i sztár" legyek. Ez egy munka. És amikor minden reggel hatkor kell kelned, igazán nehéz munka."

 

 

 

Arról, hogy meddig akar filmekben játszani...

"Szeretném sokáig csinálni. De egy biztos. Nem csak ezzel az egy dologgal akarok foglalkozni. Az a gond, hogy nem igazán fejleszti az értelmi képességeimet. Főiskolára akarok menni. Még négy évem van hátra belőle. És ezt nem akarom kihagyni, mivel író szeretnék lenni. Azt hiszem, az egy elképesztő szakma."

 

 

 

Arról, hogy ki a példaképe...

"Jodie Foster-t mondanám, mert ő nem csak egy színésznő. Több annál. Rendező, producer, író. Ő aztán nagyban űzi. Sosem láttam még idegesnek. Igazi profi, elképesztő egyéniség."

 

 

 

Arról, hogy miért olyan népszerűek a gyerekszereplős történetek a kicsik körében...

"Azt hiszem, azért, mert egy kicsit magabiztosabbá teszik a kölyköket, feltölti őket energiával, mert a valódi életben, a suliban gyakran ki vannak szolgáltatva a tanáraiknak. Néha az idősebb emberek túlságosan védelmezőek. De ezek a filmek megmutatják nekik, hogyan lehetnek önállóbbak."


 

 

Robert Pattinson:

„Hogy miért választottam pont Robertet erre a szerepre? Vajon a zenei tehetsége szerepet játszott a döntésemben? Nos, másfél évig tartott a casting Art szerepére. Egyszerűen ő volt a legmegfelelőbb ember a szerepre. Érdekes külleme volt - mégis eléggé két lábon járt a földön ahhoz, hogy átlássa és felfogja a szerep kihívásait. Teljesen átélte a szerepet: voltak ismerősei ilyen körökből, és megértette Art legbelsőbb motivációit, gondolatait. Mivel Robert nem vett részt korábban színészképzéseken, jól illett a stáb többi tagjához, akik szintén lelkes amatőrök voltak, ezért könnyű volt velük csoportként dolgozni. Ami pedig a zenei kvalitásokat illeti, nos... Robnak történetesen alul kellett teljesítenie ezen a téren a szerepe szerint, viszont sokat jelentett, hogy tökéletesen értette a zenei instrukciókat és a mököddük meghúzódó rendezői szándékot. Jó volt Robbal dolgozni."

KRISTEN ÉS ROB EGYMÁSRÓL...:P

Mit szeretsz a mellett ülő emberben?
Rob: Szeretem a haját. 
Kris: Hm. Szeretem a lábát. (Rob fura fejet vág...)

Mit nem bírsz a mellett ülő emberben?
Rob: A személyiségét. (??!!)
Kris: A szagát...(??????????????????????????)

Mit tudsz a Francia miniszterelnökről?! 
Rob: Tudom, hogy a neve Sarkozy. És rövid haja van és csinos felesége.
Kris: Tudom, hogy a neve Sarkozy... most már!

Egymásba tudnátok szeretni a való életben? 
Rob: *megnyomja a gombot*

Milyen csúnya szót tudsz franciául? 
Kris: Merde!
Rob: Merde, igen.

Mit szeretnél csinálni, ha Párizsban vagy?
Kris: Több mindent látni, mint a hotel szobát. 
Rob: Igen, tovább maradni. 

Kristen, hány barátod szerette volna elkérni Robert telefonszámát? 
Rob: Ez engem is érdekelne... 
Kris: Öhm....
Rob: Egy sem? *nevet*
Kris: Elég sokan, ami azt illeti! Komolyan!

Kristen, ki a szexisebb, Zac Efron, vagy Rob? 
*Kristen imitálja a gomb hangját*
Rob: Nem, várok! 
Kris: *megnyomja a gombot*

Tudsz énekelni egy francia dalt?
Rob: Én téged kérdeztelek először! 
Kris: uh uh.
Rob: Miért?
Kris: Nem tudok!
Rob: Fr?re Jacques... Igen erről ennyit... nem tudom a többit...!

Melyikőtök szeretne eljönni velem vacsorázni?
Rob: Hm, Kristen szeretne!
Kris: Igen!

Megtudjátok mutatni milyen egy jó filmes csók? 
Rob: Gyorsan megmozdult, mint *furcsa dolgot csinál*. Ez általában működik. Főleg Kristen-nel! Az arcába. 
Kris: Igen! *megnyomja a gombot*
 


Interjú, Robert Pattinson-nal:

 

Az Alkonyat igazi szupersztárrá tett. Számítottál ekkora hisztériára, ami azóta körül vesz?

Robert: Nem. Őrület, hogy az emberek ennyire képesek lelkesedni egy vámpírért. Itt Los Angelesben már alig merek kimenni az utcára. Persze, ha még jobban elfajulnak a dolgok bármikor visszamehetek Londonba.

A Tűz Serlege című Harry Potter-filmben is szerepeltél. Danielnek, Emmának és Rupertnek akkor már sok rajongója és még több kötelessége volt. Ez nem ijesztett meg egy kicsit?

Robert: Vámpírt játszom, és a vámpírok rosszak, nem jók. Nem pozitív figurát alakítok. Minden interjúban elmondom, hogy ez csak egy szerep, aminek nem sok köze van hozzám. És ez így is marad. Olyan vagyok, amilyen azelőtt voltam.

Nem aggódtál a rajongói kritikák miatt, amikor megtudtad, hogy te fogod játszani Edward szerepét?

Robert: Egy kicsit izgultam az elején, de nagyon vártam is. Zac Efron egyébként szintén nagyon jó vámpír lenne szerintem! (hozzáteszem: szerintem nem!:D barbi-szerk.)

És ki győzőtt meg, hogy elvállald a szerepet?

Robert: Senki,tényleg! Kristen nagyon szimpatikus volt, ezért kedvem támadt elmenni a válogatóra.De akkor még nem gondoltam, hogy sikerülhet. Aztám amikor már ott álltam a stúdióban, és belekóstoltam az atmoszférába, nagyon jól éreztem magam. Abban a pillanatban tudtam, hogy meg akarom kapni a szerepet. Hosszú idő óta ez volt az első, amihez igazán kedvet éreztem.

A történet fontos mozzanata, hogy Edward csinos és elbűvölő. Most pedig te vagy az, akiről azt mondják, milyen csinos és elbűvülő. Nem mókás a dolog?

Robert: Dehogynem! Tavaly, amikor még alig ismert valaki,sokat kellet küzdenem, hogy felkeltsem egy lány érdeklődését. Most, amikor velem vannak tele a lapok alig tudok elmenekülni a sok felkínálkozás elől. Azt hiszem mindenki kapni szeretne belőlem egy kicsit.

Te vagy, aki a film végén énekel?

Robert: Igen, az az én hangom. Most is van egy dalom, amit az egyik barátom írt nekem, de még nem tudom, hogy elhangzik-e majd a következő filmben.

Játszol valamilyen hangszeren?

Robert: Igen, zongorázom. Az alkonytban van két jelenetem: az egyik egy étteremben, a másik a film végén. A színészkedés előtt eredetileg azt terveztem, hogy Franciaországba megyek, és beállok  bárzongoristának.

Énekesként is megpróbálsz karriert csinálni, vagy változatlanul a színészetre összpontosítasz?

Robert: Most az utóbbi az első. Úgy képzelem, hogy a következő öt évben sokat fogok dolgozni, remek szerepeket kapok, és még nyaralni sem lesz időm. Ha valóban így alakul butaság lenne kihagyni ezeket a lehetőségeket.

Most Los Angelesben laksz?

Robert: Nem igazán. van egy bútorozott lakásom, aminek a bérlését minden hónapban megújítom, de bármikor, amikor kdevem tartja összecsomagolhatok és visszamehetek Angliába. Még nem tudom, hogy mit hoz  a jövő!

Milyen ember vagy valójában?

Robert: Igazi magának való típus, aki nehezen nyílik meg idegen emberek előtt. Időre van szükségem, hogy képes legyek kimutatni az érzelmeimet.

Magának való? Nehezen teremtesz kapcsolatokat?

Robert: Kevés ember van, akire rááldozom az időmet. Utálok telefonálni, és nem szeretem olyanokra ráerőltetni magam, akik nem igazán akarják velem tölteni az idejüket.

Kicsit különcnek tűnsz!

Robert: Igen, valóban az vagyok. Van egy ősrégi autóm, amit minden hónapban le akarok cserélni. Már annyira vacak, hogy egyszer szét fog esni alattam, többször is veszélyben volt miatta az életem. De ki akarom használni azt a 2000 fontot, amennyibe került, ezért hajtom ameddig bírja.

Hiányzik a szülővárosod, London?

Robert: Igen! Ami megőrjít,, hogy itt Los Angelesben sehová sem lehet gyalog menni, mindenképpen autóba kell ülni. De a legjobban a kutyám hiányzik.  A múltkor Rómába utaztunk és közben Londont is érintettük. Majdnem könnyek szöktek a szemembe.

Szerinted mi a különbség a Harry Potter és az Alkonyat rajongói között?

Robert: Szerintem az, hogy a Harry Potter-rajongók ugyanannyira szeretik magát a történetet, mint a szereplőket, és nem kezelik őket sexszimbólumként. Az Alkonyattal más a helyzet. Nemrég találkoztam egy 14 éves lánnyal, aki megkérdezte, hogy megharaphatja-e a legintimebb testrészem.

Gyakran kapsz ilyen ellenállhatatlan ajánlatokat?

Robert: Nem ellenállhatatlanok ezek. A történet eléggé az erotika és a szexualitás körül forog. azt gondolom, hogy amikor egy tini felfedezi a saját nemiségét, könnyebb neki, egy nem létező figurával, például Edwarddal elképzelni magát, mint megnyílni az ismerős fiúk előtt.

Előfordult már veled a valóságban, hogy nem a megfelelő lányba lettél szerelmes?

Robert: Nem mondhatom, hogy valóban rossza választás volt. Szerintem egyszerűen csak nem illetünk össze.

És milyennek képzeled az igazit?

 

 

Robert: Nehéz kérdés. Szeretem az őrült lányokat, akik titokzatosak és van egy rejtett, sötét oldaluk..